Bold Eagle újabb győzelemre készül

Esélylatolgatás a vasárnapi Kincsem+ futamhoz

2017. 02. 11. – vasárnap – Jackpot: 3.000.000.000 Ft!!!!!

Újból 3 milliárd forintos Szuper Jackpotot nyerhetnek vasárnap, emellett hűen a hétvégékhez 300 milliós Külön Nyereményre is számíthatnak, melynek megnyeréséhez elegendő az első öt helyezettet eltalálni helyes sorrendben. A vasárnapi Kincsem+ futamban visszatér a a világ legjobbjának kikiáltott Bold Eagle (4) akinek eredménysorára már-már nem igen találunk szavakat.

Véleményünk: Bold Eagle (4) – Lionel (3) – Propulsion (11) – Timoko (6) – Anna Mix (2)

Bold Eagle (4) két hete újra megnyerte a Grand Prix d’Amerique-et mellyel további 1 millió euróval gazdagította istállóját. A 36 futásból 31 győzelemmel rendelkező “hiperló” teljesítménye egészen káprázatos, tavaly csupán kétszer szorult vissza a második helyre. Egyértelműen mindenki győzelmet vár tőle.

00090847-107-scoopdyga_LIONELLionel (3) azon ritka szerencsések egyike, akinek már sikerült borsot törnie Bold Eagle orra alá, legutóbb a tavalyi Grand Prix de Paris-ban (Group 1, 400.000 Euró) sikerült ez a manőver. A Grand Prix d’Amerique-en ő végzett a harmadik helyen, most nyilvánvalóan az a célja, hogy visszavágjon nagy ellenfelének. Természetesen ő is a legjobbak közé tartozik, 17 győzelem és 11 helyezés díszeleg a neve mögött, természetesen a legtöbb Group verseny.

Propulsion (11) is helyezve volt legutóbb, ami pedig a teljesítményt illeti, bizony neki sem kell érte a szomszédba mennie. 17 futás 11 győzelem és 4 helyezés az eddigi mérlege, még soha nem futott helyezetlenül, legrosszabb eredménye a világ egyik legrangosabb versenyén, az Elitloppet-en elért 5. helyezés. Ő tartja a mezőny legjobb idejét, 1:08,9-el. Trénere szerint csodás formának örvend, ott a helyük a végjátéknál.

Timoko (6) még tízévesen is csodálatos. Ő is abba a táborba tartozó szuperklasszis, akinek teljesítménye nem fejezhető ki méltó szavakkal. Többszörös Group 1 nyerő, és ő a világ egyik leggazdagabb ügetője, egészen káprázatos 4.301.098 Eurót keresett eddig. Legutóbb sajnos helyezetlen volt, elfáradt a befutóban, most itt a lehetőség, hogy visszavágjon, idomárja, Richard Westernik szerint a dobogóra várhatjuk, Bold Eagle mellé.

Anna Mix (2) egész egyszerűen nem akart futni legutóbb, trénere szerint konkrétan megtagadta a versenyzést. Ami a tréningeket illeti Franck Leblanc Mester szerint remekül készült, ráadásul most autóstarttal indul a verseny, így “elképzelhetetlennek” tartja, hogy probléma adódjon a hétéves kancával.

A futamról bővebben a napi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

A Kincsem+ futam 16:05-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió

fotó:
http://www.canalturf.com

Olvass tovább!