Hatéves kancák versenye Vincennesben

Esélylatolgatás a csütörtöki Kincsem+ futamhoz

2017. 01. 05. – Jackpot: 300.000.000 Ft

Véleményünk: Bea de Beauval (7) – Bamba des Landes (14) – Bocsa de Lespi (12) – Busy Money Ringeat (6) – Bahama Island (4)

Helyszínünk ismét a csodás Paris-Vincennes, ahol a hatéves évjárat lovai mérkőznek meg egymással 2700 méteren. Lássuk az idomárok véleményét a legjobbakról..

Alban Cottard, idomár: Bea de Beauval (7) megérdemelt győzelmet aratott december elején, s ezt követően a hónap közepén is nagyszerű teljesítményt nyújtott. A kanca jól van, a mezőnyt elnézve, ismét esélyesként indul.

Sebastien Hardy, hajtó: Bamba des Landes (14) december elején még csak ismerkedett Vincennes-nel, de tegyük hozzá, hogy akkor ménekkel és heréltekkel is összemérte az erejét. Legutóbb új egyéni rekorddal jelentkezett, így azt gondolom, hogy a győzelemért fog küzdeni.

Giuseppe Ruocco, idomár: Bocsa de Lespi (12) két versenyben is a harmadik helyen ért célba 2100 méteren. A hosszabb táv sem jelenthet neki gondot, sőt előnyére válhat a 2700. A beállítása ideális, azt várom tőle, hogy a győzelemért küzdjön.

Thomas Emile Loncke, tulajdonos idomár: Busy Money Ringeat (6) formája optimális. Öt nap elteltével áll starthoz, de emiatt nem aggódom, mert a verseny nem vett ki belőle sokat. Hasonló futást várok tőle, mint december 31-én.

A lovifogadás.hu véleménye: Bahama Island-et (4) hiba volna az utolsó formáján elbírálni. Bizonyított már ezen a szinten, Eric Raffin pedig tökéletesen ismeri a lovat. Ha minden jól alakul számukra az első öt között köthetnek ki.

A futamról bővebben a vasárnapi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

A Kincsem+ futam 13:47-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben közvetíti a Sport Televízió.

fotók:
http://www.geny.com/

Olvass tovább!