Nem is kezdődhetne jobban az év

Esélylatolgatás a vasárnap délutáni Kincsem+ futamhoz

2017.01.01. – Szuper Jackpot: 3.000.000.000 Ft, Külön Nyeremény: 300.000.000 Ft

Az év első francia versenynapja igazán nagy durranással készül a magyar fogadók számára is, hiszen a Kincsem+ futamban a Grand Prix De Amerique előfutamai közül a következő a Grand Prix De Bourgogne, ahol a 14 indulóból kimagaslik Bold Eagle és Timoko párosa, megkönnyítve ezzel a fogadók helyzetét. Ezen a napon csatába szállhatnak a 3 milliárdos Szuper Jackpotért és a Nyerő Plusz Szám nélküli 300 milliós Külön Nyereményért is.

Véleményünk: Bold Eagle (3) – Timoko (2) – Princess Grif (7) – Voltigeur de Myrt (8) – Univers de Pan (6)

Vélemények az istállóból:

Sebastien Guarato, idomár: Bold Eagle (3) fantasztikus teljesítményt nyújtott december 11-én. A 3-as startpozícióval elégett vagyok, szeretnék megnyerni a futamot. A ló készen áll, azt várom tőle, hogy vasárnap is a legjobbját nyújtsa.

Richard Westerink, tulajdonos idomár: Timoko (2) legutóbb balszerencsés versenyt futott. Nagyon várom a vasárnapi összecsapást, mert pontos képet kapok majd arról, hogyan is áll a felkészítése. A startpozíciónk ideális, hiszen Bold Eagle-höz (3) képest belülről indulhatunk.

Roberto Andreghetti, hajtó: Princess Grif (7) december 11-én is jól mozgott, pedig akkor patkolva futott. Vasárnap ismét patkolatlanul lép majd pályára, de az igazat megvallva egy belső startszámnak jobban örültem volna.

Roberto Donati, tulajdonos idomár: Voltigeur de Myrt (8) kipihente a december 11-i összecsapás fáradalmait. Vasárnap a 8-as startszám nehezíti a feladatát, de némi szerencsével a szélső startpozícióból indulva is beleszólhat a verseny végkimenetelébe.

Philippe Daugeard, idomárhajtó: Univers de Pan (6) győzelemmel tért vissza a pihenője után. Sokat profitált a belga versenyből. Úgy vélem, jobb formában van, mint egy esztendeje ilyenkor, amikor is harmadikként értünk célba a Bourgogne-ban.

A futamról bővebben a vasárnapi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

A nagy versenyre való tekintettel a Kincsem+ futam a megszokottól eltérően 16:10-kor kezdődik, a teljes versenynapot élőben követhetik a Sport Televízióban.

Olvass tovább!