Vincennes ad otthont a pénteki Kincsem+ futamnak

2016. 12. 23. – Jackpot: 300.000.000 Ft

Véleményünk: Beverly Boulevard (1) – Radysin America (5) – Voice Dream (18) – Soho (2) – Aurore de Chloee (3)

Jean-Michel Bazire, hajtó: Beverly Boulevard (1) beállítása továbbra is nagyon kedvező. Legutóbb remek benyomást tett rám, amikor is együtt győztünk. Úgy gondolom, hogy folytathatja ezt a szériát és ismét nyerhetünk egy versenyt.

Jerry Riordan, idomár: Radysin America (5) korábban már bebizonyította, hogy Franciaországban is megállja a helyét. Patkolatlanul fog starthoz állni, tehetsége alapján képesnek tartom akár a győzelemre is, ugyanakkor Beverly Boulevard (1) személyében kemény riválisa van.

Jean-Michel Bazire, korábbi hajtó: Voice Dream (18) utolsó versenyében új egyéni rekordot ügetett, ez jól bizonyítja menynyire kiváló formának örvend. A beállítása nem tűnik rossznak, ha szerencsésen alakul számára minden, ezúttal is főszereplő lehet

Vincent Lacroix, idomár: Soho (2) utolsó két versenyében szerencsétlen volt. Ettől függetlenül legutóbb még így sem mozgott rosszul. Beverly Boulevard (1) és Radysin America (5) erős ellenfeleknek tűnnek, de szeretném, ha megszorongatná őket.

Emmanuel Varin, idomár: Aurore de Chloee (3) kihagyá- sát követően elegendő versenyben vett már részt, hogy topformáját elérje. Ez utolsó fellépéseiből is látszik. Szerencsére mindenféle taktikához jól alkalmazkodik, így az első öt helyre várom.

A programról bővebben itt olvashatnak

A futamokat élőben követhetik a Sport Televízióban.

Start 13:47-kor!

Olvass tovább!