Idomári vélemények a csütörtöki Kincsem+ futamról

Esélylatolgatás a csütörtöki Kincsem+ futamhoz

2016. 12. 22. – Jackpot: 300.000.000 Ft

Véleményünk: Agrippa Mesloise (16) – Valeur Danover (1) – Une Perle du Berre (2) – Ucayali Jolie (5) – Allure de Mallouet (8)

agrippaPierre Belloche, idomár: Agrippa Mesloise (16) bombaformában tért vissza nyári pihenőjét követően. Ez a verseny még térhátránya ellenére is kedvező neki, így patkolatlanul azt vá- rom tőle, hogy behúzza az első díjat.

Stéphane Provoost, idomár: Valeur Danover (1) tréningben legjobbját nyújtja, úgy érzem, abszolút topon van, ugyanakkor sajnos nem áll stabil lábakon. Patkolatlanul fog starthoz állni, reménykedem az eredményes szereplésében.

Christian Douillet, idomár: Une Perle du Berre (2) utolsó futásával nagyon elégedett vagyok. Formában van, munkában azóta is jól teljesít. Nem szeretném lebecsülni az ellenfeleket, de a nyerő kombinációba várom.

Gérard Hernot, tulajdonos-idomár: Ucayali Jolie (5) kisebb betegséggel bajlódott, de győzelemmel tért vissza Chartresban. Véleményem szerint ezúttal is kedvező a beállítása, noha a végső sikerre nem biztos, hogy van esélye, a dobogóra azért felállhat.

Franck Blandin, tulajdonos-idomár: Allure de Mallouet (8) eddigi szezonja remekül sikerült, az év közben mindkét szakágban tett le az asztalra. Kis pihenőt kapott az ősz elején, de a formája töretlen. Csütörtökön is ott a helye a végelszámolásnál.

A versenynap 12:25-kor indul, a Kincsem+ futam pedig 13:47-kor fog startolni.

A programról bővebben itt olvashatnak

A futamokat élőben követhetik a Sport Televízióban.

fotó:
http://www.turfomania.fr/

Olvass tovább!