Főszerepben Párizs

Esélylatolgatás a szerdai Kincsem+ futamhoz

2016. 11. 14. –  Jackpot: 300.000.000 Ft

Az ügetők fővárosában, Párizsban, Vincennes pályáján 18 ügető méri össze tudását. A 2850 méteres versenyben ezúttal az idősebb korosztály két távról küzd meg az első öt helyért.

Véleményünk: Vaisman (12) – Valse d’Avignere (7) – Up The Green (14) – Universal Rider (17) – Vichenko Chef (3)


Idomári vélemények:

Ulysse du Ravary (1) egészségügyi problémák miatt hosszú hónapok óta nem állt starthoz. Visszatérésre készül, szeretnénk formába hozni, mert a téli meeting még számos remek versenyt tartogat számára.

Ustou (2) utolsó futását el kell felejteni. Immáron Grobois-ban készül, ahol David fiam (a hajtó – a szerk.) készíti. Több mint egy hónapja nem lépett pályára, és patkolva fog futni, de kíváncsian várom, milyen teljesítményt nyújt majd.

Vichenko Chef (3) jól mozgott a hétvégén. Erre a versenyre külön nem is készí- tettük, az elmúlt napjai a pihenés jegyében teltek. Ha minden jól alakul újra ott lehetünk a frontban.

Saphir du Perche (4) továbbra is problémás a start utáni első métereken, de a munkaformáival nagyon elégedett vagyok. Bizonyított már ezen a pályán, ha nem hibázik, jó eséllyel pénzdíjas helyen ér célba.

Tonio du Vivier (5) jó kondiban van, és a pálya is sokkal jobban fekszik neki, mint a vidéki versenyhelyszínek. Nem tekinthető első esélynek, de a negyedik vagy az ötödik helyre könnyedén odaérhet.

Vanetta d’Azur (6) az őszi hónapokat kihagyta, de az utolsó futása már egyértelműen bizonyítja, hogy kezd újra formába lendülni. Munkában tovább erősödött, várásra hajtva pénzdíjas helyen érhetünk célba.

Valse d’Avignere (7) jól mozgott az elmúlt hónapokban, az utolsó futásával különösen elégedett voltam. Csodálatos beállításból indulhatunk szerdán, de az erős mezőnyben csak egy helyezésre mutatkozik esélyünk.

Ucello Somolli (8) sajnálatos hibával futott Marseille-ben. A tréningek során nagyszerű teljesítményt nyújt, és a beállítása is kedvező, ezért úgy gondolom, beleszólhat a pénzdíjas helyezések sorsába.

Vulcania de Godrel (9) október 13-án versenyzett utoljára, megérdemelt ugyanis némi pihenőt. A munkaformáival maximálisan elégedett vagyok, alaptávról indulva pénzdíjas helyezést szerezhet.

Soleil de France (10) az istállónk egyik kedvence, aki ebben az esztendőben több mint 120.000 eurót keresett. Az utolsó francia versenyinek egyike lesz a szerdai. Megtesz majd mindet, ami tőle telik, teljes erőbedobással fog küzdeni.

Varano du Reynard (11) más taktikával lépett pályára november 30-án, a terv azonban balul sült el. A vincennes-i nagypálya nem tartozik a kedvencei közé, de a rendkívül kedvező beállítása miatt nem hagyhattjuk ki a szerdai futamot.

Vaisman (12) a pihenőjét követően két versenyben állt starthoz, s ezen futásokból rengeteget profitált. Szerdán már patkolatlanul lép pályára, így azt gondolom, hogy komolyan számolni kell velünk.

Ursa Major (13) az elmúlt hónapokban kemény feladatokat kapott. A szerdai Kincsem+ futamban kimondottan érdekes beállításból indulhat, így amennyiben minden jól alakul, pénzdíjas helyen érhet célt.

Up The Green (14) patkolatlanul versenyzett legutóbb, ami nem feküdt neki. Patkolva sokkal jobb teljesítményt várunk tőle a szerdai Kincsem+ futamban. Véleményem szerint első esélyként lépünk pályára.

Volcan d’Occagnes (15) visszatérésével elégedett vagyok. A kondíciója sokat javult, de még mindig van hova fejlődnie. 25 méteres térhátrányból az esélytelenek nyugalmával indulunk, december 20-án sokkal több figyelmet kaphat.

Vulcain de Vandel (16) újabb kihagyásra kényszerült. Jó formának örvend, de nincs a topon. Kedveli ezt a pályát, és a beállításunk is rendkívül kedvező, ezért azt gondolom, hogy pénzdíjat szerezhetünk.

Universal Rider (17) az utolsó futásai alkalmával kimondottan balszerencsés volt. A munkaformáival nagyon elégedettek vagyunk, képességeit tekintve vezető szerepet játszhat a szerdai Kincsem+ futamban.

Universal-Rider-1-620x331

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tophic du Hetre (18) nagyszerű teljesítményt nyújtott az utolsó futásai alkalmával. Frissen és felkészülten várja a szerdai Kincsem+, a beállítása is megfelelő, ezért az első öt közé várom lovamat.

A futamról bővebben a holnapi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

Kincsem+ futam 13:47-kor fog startolni, a teljes versenynapot élőben követhetik a Sport Televízióban.

fotók:

https://www.exquidia.fr

 

 

Olvass tovább!