Péntek este? Akkor Kincsem+

Esélylatolgatás a péntek esti Kincsem+ futamhoz

2016. 11. 25. – Jackpot: 300.000.000 Ft

Tizenhat ötéves várja a november 25-i Kincsem+ futam indítását. Ismét két kiemelkedő crack hajtó lovát hozzák helyzetbe, a francia szakemberek szerint Jean-Michel Bazire és Erick Raffin lovai között dőlhet el az első hely.

Véleményünk: Bel Auteur (14) – Baxter du Klau (13) – Brio de Faverol (9) – Bering (12) – Be Bop Meslois (11)

Jeudi 24 Décembre 2015;Paris-vincennes;PRIX DE SABLE SUR SARTHE;Jean-Philippe DUBOIS;ECURIE VICTORIA DREAMS;Philippe MOULIN;SCOOPDYGA - MORIN Bobby

Bel Auteur (14) győzelemmel jelentkezett utolsó futásakor, ennek fényében őt tartják a legesélyesebbnek legalábbis az előzetes oddsok alapján. Nem mondható, hogy minden futását eredményesen fejezte be, a közelmúltban még galoppozott is. Néhány ugrását leszámítva nagyon jól teljesít, ha sikerül ügetésben tartani pénzért fut a legtöbb esetben.

Baxter du Klau (13) az előzetes szorzószámai alapján nagyon szimpatikus a franciák szemében. Idei teljesítménye igazság szerint csapnivaló, ugyanakkor trénere elmondása alapján a téli meetingekre lett készítve, így Jean-Michel Baudouin számít jó futására, ezért a patkókat is levette lováról. Jean-Michel Bazire lesz a társa, akit pedig sosem szabad kihagyni a tikettekről.

Brio de Faverol (9) kiegyensúlyozott, hasznos pénzkereső ügető, aki az utóbbi időben nagyon szépen teljesít, idén háromszor nyert, számtalanszor volt helyezve, utolsó nyolc szereplésekor pedig az első öt között végzett. Eredményei alapján mindenképpen van keresnivalója ebben a társaságban, hiszen nem csak gyengébbek között volt jó, utolsó győzelmét is jó lovak ellen szerezte.

Bering (12) sokunk nagy kedvence, annak ellenére, hogy kétszeri is diszkvalifikálták galoppozás miatt. Korábbi futásait elnézve nem csoda, hogy az esélyes lovak között tüntették fel, képesség van benne, melyet most reméljük sikerül is kihozni belőle. Vincent Martens idomár elmondta, hogy sajnos időnként előfordulnak hasonló problémák Bering-el, ennek ellenére úgy véli nem szabad kihagyni a játékból. Természetesen ezek nem csak üres szavak, zsinórnyerések és szép hajrákban szerzett helyezések ékesen bizonyítják, hogy van keresnivalója ebben a futamban.

Be Bop Meslois (11) utolsó versenyében kikapott első tippünktől Bel Auteur (14)-tól most itt egy lehetőség a visszavágóra. Grosbois-ban készült a holnapi futamra, a tréningekben remekül mozog – állítja Pierre Belloche. Holnap a vincennes-i kispályán fognak futni, ami további előnyt jelent számukra.

A futamról bővebben a holnapi programban olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

Kincsem+ futam 20:35-kor fog startolni, a teljes versenynapot élőben követhetik a Sport Televízióban.

fotók:
http://www.paris-turf.com/

Olvass tovább!