Portorikos látványos küzdelem után győzött a Kincsem Park Díjában

A szlovák Portorikos-nak (Róbert Sara) az utolsó métereken sikerült megszereznie a győzelmet a Kincsem Park Díjában, Prairie Lukas (Hana Juranková am.) és a legjobb magyar, Freddie Mercury (ifj. Kozma István) előtt.

VII. futam – Kincsem Park Díja:

Az egész mezőnynek jól sikerült az indítás, az első kanyarra érve alakult ki a Farabutto, Prairie Lukas, Run The Red Light sorrend, majd Merzad és Souvenir de Mauve következtek. Farabutto és Praire Lukas fej-fejt érték el a befutót, de még szinte a teljes mezőny harcban volt a jobb helyezésekért. Támadást indított az élen lévő kettős ellen Run The Red Light, Portorikos és Freddie Mercury. Praire Lukas időközben átvette a vezetést, azonban a célig Portorikos-nak sikerült beérnie és megnyernie a futamot, Freddie Mercury érkezett a harmadik helyre.

Befutási sorrend: Portorikos (4) – Prairie Lukas (9) – Freddie Mercury (3)

A nap legjobban fizető futama aVárosligeti Hendikep volt, ahol kovács Sándor idomítottja, St. Selene idei harmadik győzelmét szerezte meg, nyergében Nagy Tamással. Befutási sorrend: 7-6-4 TÉT-re: 3.660-, HELY-re: 450-, 570-, 450-, BEFUTÓ-ra: 23.400-, HÁRMASBEFUTÓ-ra pedig (636-szoros pénz) 190.830 Ft ot vehettek fel a helyesen tippelő játékosok.

A vasárnapi futamokról bővebben az alábbi linkre kattintva olvashatnak.

fotó:
Kovács Gábor

Olvass tovább!