Folytassa Bold Eagle

November 10-én újra pályára lép napjaink legjobb francia tenyésztésű ügetője, az eddigi 32 versenyéből 28-szor diadalmaskodó Bold Eagle.

Beindult az élet Vincennes-ben, hivatalosan is megkezdődött az olybá várt téli-meeting Párizsban. Már a hétfői nap folyamán is számos remek összecsapást rendeztek a fővárosi hippodromban – melyről bővebben a Hírek francia versenyterekről rovatunkban olvashatnak – de a hét második fele is tartogat még érdekes futamokat a fogadók számára. Ezek közül is kiemelendő a csütörtökön 15:20-kor kezdődő Prix Marcel Laurent (pálya: I., futam: V.). A 2100 méterre kiírt autóstartos viadal mindössze kilenc indulót számlál, de a Group 2-es versenyben ott lesz Pierre Pilarski kiválósága, a 2016-os Prix d’Amerique győztese, Bold Eagle.

Ready Cash fia ezúttal évjárattársaival és néhány négyévessel méri össze erejét a nemzetközi futamban. Sebastien Guarato idomítottja a 7-es startszámról vág neki a 120.000 euró összdíjazású futamnak, ellenfelei közül az utolsó versenyében hibázó Charly du Noyer (5), a rendkívül megbízható Bolero Love (1) és az olasz tenyésztésű, de gall idomításban álló Traders-t (3) emeli ki a hazai szaklap.

A Prix Marcel Laurent induló:

1 – Bolero Love               G. Gelormini
2 – Tony Gio                   Ch. Martens
3 – Traders                      D. Thomain
4 – Tessy D’ete                Y. Lorin
5 – Charly Du Noyer       Y. Lebourgeoi
6 – Brillantissime              P. Vercruysse
7 – Bold Eagle                   F. Nivard
8 – Breidabliks Nubbe     C. Lugauer
9 – Baltic Charm              E. Raffin

Alpi

 

Olvass tovább!