Jack the Giant nyerte az LFB Díját

A Hunnia istálló háromévese, Jack the Giant (Stanislav Georgiev) rendkívül könnyen, 9 hosszal nyerte a Lóversenyzést Felügyelő Bizottság Díját Mr Machine (Cristian Gnesi) és Perfect One (Jozef Parigál) előtt.

VII. futam – Lóversenyzést Felügyelő Bizottság Díja:

Lejelentés: 1- METEORIT!

Adél ugrott ki a legjobban a gépből, őt Mayday, Mr Machine és Perfect One követték, de az egész mezőny remekül együtt galoppozott, egy ló, Wonder-Rock kivételével, aki messze kiszakadva volt a mezőnyből. A kanyar kijáratához közeledve Mayday esett vissza a boly végére, miközben Jack the Giant egyre feljebb zárkózott, a befutóban pedig a vezetést is átvette és végül 9 hosszas győzelmet aratott. Mr Machine végzett mögötte a második helyen, Perfect One pedig harmadik lett.

Befutási sorrend: Jack the Giant (5) – Mr Machine (6) – Perfect One (7)

Vasárnap is többen örülhettek a kasszáknál. A nap legjobban fizető futama a Novemberi Díj volt, ahol Jozef Rosival idomítottja, Miserend idei harmadik győzelmét szerezte meg, nyergében Jozef Parigállal. Befutási sorrend: 2-6-13 TÉT-re: 5.370-, HELY-re: 1.350-, 1.140-, 660-, BEFUTÓ-ra: 105.270-, HÁRMASBEFUTÓ-ra pedig (1506-szoros pénz) 451.860 Ft ot vehettek fel a helyesen tippelő játékosok.

A vasárnapi futamokról bővebben az alábbi linkre kattintva olvashatnak.

fotók:
Kovács Gábor

 

Olvass tovább!