Romi Mms megvédte címét a 2016-os Köztársasági Díjban

Címvédés a Köztársasági Díjban

Romwalking john m 83. kétévesek nagydíja.600i Mms (Mitja Slavic) megvédte címét és a tavalyi év után idén is megnyerte a Köztársasági Díjat. A hatéves kanca rendkívül fölényesen, szép stílusban szórta el a mezőnyt. A második helyet a hazánkban most debütáló Underpaid Hanover (Fazekas Imre) szerezte meg, harmadik helyen pedig Amazing Koks (Márton Lajos) ért célba.

A mezőhegyesi tenyésztésű Walking John M (Branislav Mukity) sikerével zárult a 83. Kétévesek Nagydíja. A kétéves mén szinte végig vezetve, rendkívül magabiztos győzelmet aratott. A helyezéseket Vulcano Boy (Hajnal Tibor) és VAQU. Em. Q. (Csordás Emil) szerezték meg.

Az Őszi Kanca Díjban domináltak az élről forduló lovak, közülük is kiemelkedett Unreal Boss (Veljko Mazsity), Uzsorásnő (Juhász Balázs) és Uránia RG (Mitja Slavic) hármasa. Unreal Boss vezetett sokáig, a befutóban azonban Uránia Ruraniarg_oszikancadij.600G erősebb volt nála és ő lett a futam győztese, szoros harmadik Uzsorásnő lett.

A nagydíjas hétvége szép osztalékokat is hozott, közülük a Csicsery-Rónay István Emlékverseny Hendikep emelkedett ki, a futam győztese: Nacho Nico (Vezér Emese) lett. Befutási sorrend: 1-7-5 TÉT-re: 3.150-, HELY-re: 720-, 480, 1.620-, BEFUTÓ-ra: 19.260-, HÁRMASBEFUTÓ-ra: 110.190 Ft-ot fizetett a totalizatőr.

A futamokról bővebben az alábbi linkre kattintva olvashatnak

 

fotók:
Kovács Gábor

Olvass tovább!