Esélylatolgatás a péntek esti Kincsem+ futamhoz

2016. 10. 14. – Péntek – Jackpot: 300.000.000 Ft

Szokásoknak megfelelően péntek este Vincennes-ból érkezik a Kincsem+ futam 15 ügetővel a startjánál.

Véleményünk: Classic Way (5) – Coeur Baroque (7) – Super Fez (13) – Cash Gamble (9) – The Last Ticket (12)

Classic Way (5) idei veretlen szériája megtört pár hete. A Traders-szel való küzdelem sokat kivett belőle, így a befutóban már fáradtabb volt a vártnál. Péntek este is nehéz versenynek néz elébe, leginkább Coeur Baroque-tól (7) és Cash Gamble-től (9) tart Pierre Pilarski a tulajdonos. Mindenesetre most javíthat.

Coeur Baroque (7) nagyszerű teljesítményt nyújtott a már előbb említett szeptember 25-i versenyben, ahol Traders mögött harmadik helyen végzett, ami egy új egyéni rekorddal párosult. A 2100 méteres táv is megfelel neki.

ob_7d2409_classicwaySuper Fez (13) jól futott október 7-én a péntek esti Kincsem+ futamban. A második sorból vág neki a futamnak, de így is az első három között végezhet.

Cash Gamble (9) Jean-Michel Bazire kezei közt – egy ugyan gyengébb társaságban – magabiztosan tudott nyerni. Visszatérve Vinncennes-ba ezúttal itt is megszorongathatja a favoritokat.

The Last Ticket (12) múlt héten ugrott a start után. Menedzsmentje változtatott a tréning módszereken és bízik egy jobb helyezésben, ahogyan mi is.

A futamról bővebben olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

Kincsem+ futam 20:35-kor fog startolni, a teljes versenynapot élőben követhetik a Sport Televízióban.

fotók:
www.canalturf.com

Olvass tovább!