Esélylatolgatás a csütörtöki Kincsem+ futamhoz

2016. 10. 13. – Csütörtök – Jackpot: 300.000.000 Ft

Négyéves és idősebb lovak versenyeznek csütörtökön a Lyon-Parilly-ben megrendezésre kerülő Kincsem+ futamban. Tizenhat indulóval kell számolnunk, fogadási szempontból is izgalmas lesz.  A 3150 méteres síkversenyt gyepen rendezik, előreláthatólag puha futófelületen.

Véleményünk: Gris Noir (9) – Murafej (2) – Eldacar (4) – Dagobert Duke (15) – Zambeso (5)

Gris Noir (9) többször bizonyított már ezen a szinten. A ló formában van, ha a futófelület puha vagy jó lesz, a győzelemért küzdhet majd.

Murafej (2) nyert már Kincsem+ futamot, és az azt követő deauville-i hendikepben sem mozgott rosszul augusztus 7-én. A Saint-cloudi má- sodik helyezése miatt újabb kilóval került magasabbra a skálán, ennek ellenére is azt várjuk tőle, hogy a győzelemért küzdjön.


summer-1-620x331Eldacar (4)
 legutóbb a várakozások alatt teljesített. Bizonyított már ezen a pályán, de egy belső startboxból idomárja szerint jobb esélyekkel indulna.

Dagobert Duke (15) utolsó futásával is elégedett volt a mendezsment, a ló továbbra is tartja jó formáját. A puha pálya nem jelenthet neki akadályt, viszont a mély futófelület ismeretlen területet jelent számára.

Zambeso (5) nagyszerűen alkalmazkodott a hosszú távú versenyekhez. Legutóbb megérdemelt győzelmet aratott, a hendikepperek büntetése ellenére idomárja továbbra is versenyképesnek tartja ebben az osztályban.

A futamról bővebben olvashatnak, mely az alábbi linkre KATTINTVA érhető el.

Kincsem+ futam 13:47-kor fog startolni, a teljes versenynapot élőben követhetik a Sport Televízióban.

fotó:
http://equidia.fr

Olvass tovább!