Sammi MS és Báthory győzelme a hétvégi nagydíjakban

Sammi MS győzelmét hozta a nap kiemelt versenye, a Dicső Díj!

Favoritok domináltak a Dicső Díban. Az élről forduló Sammi MS (Mitja Slavic) egy körrel a vége előtt vette át a vezetést a másik szlovén lótól, Jasa GL-től (Joze Sagaj) és onnantól kezdve nem volt kérdéses a győzelme, habár Amazing Koks (Márton Lajos) nagyon támadta őt a végén, nem tudta megverni. A harmadik helyre Grumetti (Juhász Balázs) szaladt fel, míg Jasa GL nem sokkal a cél előtt hibázott.

Báthory

Báthory sikere a Kállai Pál Emlékverseny – Budapest Díjban!

A Kállai Pál Emlékverseny – Budapesti Díjban sokkal szerencsésebb versenyt futott Báthory, mint legutóbb az Aperianov Zakariás Emlékverseny – Imperiál Díjban. A szép sárga 1400 méteres távon felülmúlta az osztrák Zwegatot. A harmadik díjat a hároméves kanca, Wizardess szerezte meg.

Fogadási szempontból több szempontból is sikeres hétvégét zártak a játékosok.
Szombaton az Amatőrversenyek hozták a legszebb pénzeket, közülük a Döme Lajos Emlékverseny emelkedett ki. Befutási sorrend: 4-3-5 (Imperiál-Renoir Lag-Kiskarcsi) TÉT-re 1.950-, BEFUTÓ-ra 71.850-, HÁRMASBEFUTÓ-ra 241.650 Ft-ot lehetett keresni.

Vasárnap a Gencsí Tibor Emlékverseny – Visegrádi Díj volt a legjövedelmezőbb hazai futam. Befutási sorrend: 6-3-2 (Radio Ga Ga-Pokolfajzat-Bahamian Indy) TÉT-re 2070-, BEFUTÓ-ra 11.580-, HÁRMASBEFUTÓ-ra 93.180 Ft.

A megújult Kincsem+ játék rögtön az első napon itthon is nagy sikerű volt. Egy szerencsés játékosnak Magyarországon is sikerült eltalálni a Kincsem+ futam első öt helyezettjét helyes sorrendben! A helyesen tippelő fogadó flexi 25-ös szelvényével nem kevesebb, mint 723.375 Ft-ot tehet zsebre! Befutási sorrend:4-14-10-9-8 Nyerő Plusz szám: 0732

Olvass tovább!