Minden nap Kincsem+!

A Kincsem+ játékban minden nap legalább 600 Millió Forint garantált nyeremény megszerzésére van lehetőség! A jackpot minden nap gyarapszik abban az esetben, ha az adott napon nem sikerül eltalálni az első öt ló helyes sorrendjét, valamint a verseny közben kisorsolt Nyerő Plusz Számot. Ezen kívül kiemelt versenyek alkalmával több alkalommal is Szuper Jackpot-ot is felajánk a francia PMU, ezeken a napokon nem kevesebb, mint 3 Milliárd Forintot nyerhetnek a játékosok a Kincsem+ futamban! A következő ilyen esemény augusztus 28-án, vasárnap (Ágoston és Mózes napján) várható, ezért ezt a napot már most érdemes bevésni a naptárba!

A közelmúltban sikerült 1 milliárd feletti nyereményre hízott Jackpotot elvinnie egy remekül tippelő játékosnak!
1.260.549.000 Ft-ot nyert az a szerencsés fogadó, aki eltalálta a péntek esti (július 26.) Kincsem+ futam helyes befutási sorrendjét, és a verseny közben kisorsolt 0074-es Nyerő Plusz Számot.

A cabourgi ügetőversenyben jól mozogtak a favoritok. Vittel de Bervol (10 – a képen) győzött Andalouse (8) és Lover Face (6) előtt. A nyerő kombináció Vulcain-nal (2) valamint Tiger Danover-rel (15) vált teljessé, tehát a hivatalos befutási sorrend még egyszer: 10-8-6-2-15

Játszanak minden nap, a futamokat élőben követhetik a Sport Televízióban!

Olvass tovább!