Több Szuper Jackpot a Kincsem+ játékban

2016. június 5-től kezdődően több Szuper Jackpot nappal és nyereménnyel kalkulálhatnak a játékosok! Míg eddig havonta egy alkalommal lehetett kiemelt, 3 milliárd forintos nyereményért játszani a Kincsem+ futamra, addig mostantól többször, kizárólag a legjobb, nemzetközileg is magasan jegyzett futamoknál lesz elérhető a gigantikus nyeremény, így már a vasárnapi francia Derbyben is!

A Szuper Jackpotot a korábbi gyakorlatnak megfelelően azok a Kincsem+ játékosok nyerhetik meg, akik eltalálják a versenyben befutó első 5 lovat a helyes befutási sorrendben és a játékszelvényükön szereplő négyjegyű plusz szám megegyezik a verseny közben kisorsolt nyerő számmal.

Fontos, hogy az új Szuper Jackpot napokra is köthető előfogadás, mindig a versenyt megelőző napon. A Kincsem+ játék hivatalos eredményének és osztalékainak kihirdetését követően már lehet játszani a következő napi futamra.

Érdemes tehát figyelni a fogadási ajánlatot, amely elérhető mind a fogadóhelyeken, mind pedig a lovifogadas.hu és a kincsempark.hu honlapokon.

Tervezett Szuper Jackpot napok:

galopp:
június 5.
Prix du Jockey Club (Derby)
június 19.
Prix de Diane
július 3.
Grand Prix de Saint-Cloud
július 14.
Grand Prix de Paris
augusztus 28.
Grand Prix de Deauville
szeptember 11.
Prix Vermeille
október 2.
Prix de l’Arc de Triomphe

ügető:
november 20.
Prix de Bretagne
december 11.
Prix de Bourbonnais
december 25.
Criterium Continental
2017. január 1.
Prix de Bourgogne
2017. január 15.
Prix de Belgique
2017. január 29.
Grand Prix d’Amerique
2017. február 12.
Prix de France

Olvass tovább!